Paikallisuus on enemmän kuin postiosoite –

se on välittämistä!

Nattarin Huolto Oy on sydämellinen ja yksilölliseen talonmiesperinteeseen toimintansa perustava paikallinen  Pirkanmaalla toimiva kiinteistöhuolto-, isännöinti- ja siivouspalveluyritys.

palvelut asukkaille

huoltoPäivystys 0500 822 822

kiinteistöhuolto- ja siivoussopimukset
taloyhtiön tarpeisiin

Räätälöimme taloyhtiön tarpeiden mukaan kiinteistöhuolto- ja siivoussopimukset kattamaan tarvitsemanne palvelut lumenaurauksesta kiinteistöhuoltoon ja siivoukseen. Huomioimme yksilölliset tarpeet kuunnellen asiakkaiden toiveita ja erityistarpeita.

Tutustu kiinteistöhuoltoomme   

Tutustu siivouspalveluihimme   

taloyhtiötä tukevaa Isännöintipalvelua

Tarjoamme asiakaslähtöistä isännöintipalvelua, jonka kantavana ajatuksena on huolehtia päätösten lainmukaisuudesta ja taloyhtiön hallinnosta yhdessä hallituksen kanssa.

Laadimme yhdessä hallituksen kanssa kiinteistön sekä asuntojen arvoa nostavan strategian, talousarvion ja kunnossapitotarvesuunnitelman. Varmistaen asiantuntevalla suunnitelmallisuudella sujuva ja turvallinen arki myös pitkällä aikavälillä.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden nähdä, kokea ja vaikuttaa taloyhtiön asioihin myös digitaalisesti Asumisinfo-portaalin  sekä Visma Fivaldi talous- ja kirjanpito-ohjelman avulla.

Kun asiakaspinta ja työkenttä muuttuvat, osakkaiden ikääntyessä ja monikulttuurisuuden kasvaessa, huolehdimme viestinnästä ja varojen riittävyydestä myös tuleviin välttämättömiin hankkeisiin. Meiltä saat yksilöllistä palvelua, joka tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tutustu isännöintipalveluihimme   

Tutustu isännöinnin vuosikelloon    

Pyydä tarjous kiinteistöhuolto-, isännöinti- tai siivouspalveluistamme.

Ota yhteyttä!

Isännöintiliitto

  • Taloyhtiöiden konkurssit eivät ole vain taantuvien alueiden ongelma – uhka lipuu myös kasvukeskuksiin

    Kauppalehti uutisoi maanantaina 22.4. keravalaisesta taloyhtiöstä, joka oli jättänyt konkurssihakemuksen. Taloyhtiöiden mahdolliset konkurssit eivät ole vain syrjäseutujen ongelma vaan ongelmiin voi ajautua myös pääkaupunkiseudulla. Artikkeli Taloyhtiöiden konkurssit eivät ole vain taantuvien alueiden ongelma – uhka lipuu myös kasvukeskuksiin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

  • Uusissakin taloyhtiöissä pitää varautua vastikenostoihin

    Ostajan on hyvä perehtyä ostettavan uudiskohteen talouteen huolella ennen ostopäätöksen tekoa. Taloussuunnitelmasta on hyvä katsoa, minkälaisia kuluja taloyhtiölle on laskettu, mihin perustuen ja milloin laskelma on laadittu. Artikkeli Uusissakin taloyhtiöissä pitää varautua vastikenostoihin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.