Nattarin Huolto Oy

Nattarin Huolto Oy on sympaattinen ja yksilölliseen talonmiesperinteeseen toimintansa perustava paikallinen Pirkanmaalla toimiva kiinteistöhuolto- isännöinti- ja siivouspalvelu yritys.

Meistä

Olemme Pirkanmaalla toimiva isännöinti- ja kiinteistönhuoltoyritys, jonka juuret ovat syvällä Kangasalan Nattarin harjumaisemissa. Toimintaamme kuuluvat isännöinti, kiinteistöjen huolto ja kunnossapito, sekä siivouspalvelut.

Paikallisena ja pienehkönä yrityksenä voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua, jolloin isännöinti-, huolto- ja siivouspalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Arvomme

Tavoitteenamme on huolehtia asiakasyhtiöistämme pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Pidämme tärkeänä hyvää viestintää ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti.

Yhteistyökumppanimme

Taloushallinnon ja kirjanpitopalvelut tuotamme yhteistyössä kumppanimme Advis Account Oy:n kanssa ja näin voimme taata asiakkaillemme ammattitaitoisen, ajantasaisen ja kustannustehokkaan taloudenpidon.

Historiaa

Nattarin Huolto Oy on perustettu vuonna 1974 tarjoamaan Kangasalan Nattarin alueen taloyhtiöille isännöinti- ja huoltopalveluita sekä ylläpitämään alueen lämpökeskusta. Olemme siis olleet paikallisten taloyhtiöiden elinkaaressa mukana jo lähes puoli vuosisataa! Vuosien saatossa aluelämpökeskus on korvattu kaukolämmöllä ja asiakasyhtiöitä meillä on runsaasti myös muilta alueilta, mutta edelleen teemme pitkäjänteistä työtä asiakkaidemme kiinteistönpidon eteen – suurella sydämellä.

Pyydä tarjous palveluistamme

Ota yhteyttä!