Me välitämme –

asukkaista ja taloyhtiöstä

Paikallisena Pirkanmaalaisena yrityksenä voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua, jolloin kiinteistönsiivouspalvelut sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Työhön kuuluu visuaalista laaduntarkkailua ja työssä on korkeat laatukriteerit sekä  standardit, joita siivouksessa tulee noudattaa. Hyvin hoidettuna materiaalit ja pinnat kestävät pidempään sekä luovat itsessään mukavuutta ja turvallisuuden tunnetta asukkaille. Kun työskennellään asiakkaiden viihtymisen vuoksi, tarkkuutta ei voi olla koskaan liikaa.

SIIVOUSPALVELU

Asunto-osakeyhtiö ja siivouspalvelun tarjoaja solmivat siivoussopimuksen, jossa sovitaan palvelukuvauksesta sekä aikataulusta.

Jokaisen tilan puhtaustaso määritellään sen käytön ja tarpeen mukaan. Porrashuoneiden siivousväli on yleensä kaksi tai kolme kertaa viikossa. Sauna- ja pesutilat, kuivaushuone ja pesutupa siivotaan yleensä kerran viikossa. Muut yhteiset tilat, kuten kerhotilat ja pyörävarasto, tarvitsevat useimmiten siivouksen kerran tai kaksi kuukaudessa.

Porrashuoneiden siivoukseen kuuluu tavallisesti lattioiden ja askelmien siivoaminen mopilla tai lattiakuivaimella, kosketuspintojen pyyhkiminen, tahrojen poistaminen sekä mattojen imurointi. Porrassiivouksen tarkoituksena on varmistaa turvallisuus: hiekka, kura ja lumi voivat olla liukkaita ja vaarallisia porrashuoneessa, joten on tärkeää pitää lattiat ja askelmat puhtaina ja kuivina. Työturvallisuus kuuluu osana jokapäiväiseen työhömme, jota myös seuraamme järjestelmällisesti. Haluamme että työntekijämme tekevät työtänsä palkitsevasti ja turvallisessa ympäristössä. Työn laatu on heille kunnia-asia ja asiakaspalvelu luontainen taipumus.

Pyydä tarjous siivouspalveluista

Ota yhteyttä!