Me välitämme –

asukkaista ja taloyhtiöstä

Paikallisena Pirkanmaalaisena yrityksenä voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua, jolloin isännöintipalvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

ISÄNNÖITSIJÄ AUTTAA

Voit ottaa yhteyttä isännöitsijään, jos taloyhtiössä on järjestyshäiriöitä, merkittävää epäsiisteyttä tai vaikkapa ilkivaltaa yleisissä tiloissa . Isännöitsijä myös auttaa, jos havaitset puutteita taloyhtiössä tai haluat tehdä parannusehdotuksen. Apua saat myös silloin, kun  tarvitset tietoa taloyhtiön talouteen tai esimerkiksi remontteihin liittyen. Hänelle voit esittää huolesi tai ideasi, jos haluat esittää asiaa käsiteltäväksi hallituksessa tai yhtiökokouksessa.

TALOYHTIÖTÄ TUKEVAA ISÄNNÖINTIPALVELUA

Tarjoamme asiakaslähtöistä isännöintipalvelua, jonka kantavana ajatuksena on huolehtia kiinteistön sekä asuntojen arvoa nostavan strategian, talousarvion ja kunnossapitotarvesuunnitelman laatimisesta hallituksen kanssa. Huolehdimme myös päätösten lainmukaisuudesta ja taloyhtiön hallinnon hyvän tavan mukaisesta hoitamisesta yhdessä hallituksen kanssa.

Varmistaen asiantuntevalla suunnitelmallisuudella sujuva ja turvallinen arki myös pitkällä aikavälillä.

Asiakaspinnan ja työkentän muuttuessa, osakkaiden ikääntyessä sekä monikulttuurisuuden kasvaessa huolehdimme viestinnästä ja varojen riittävyydestä myös tuleviin välttämättömiin hankkeisiin. Meiltä saat yksilöllistä palvelua, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

Tutustu isännöinnin vuosikelloon    

Pyydä tarjous isännöintipalveluista

Ota yhteyttä!